top of page
  • Explose Reclame

Peter van Steensel lijsttrekker

Bijgewerkt op: 27 sep. 2022Woensdag 5 januari vond de algemene ledenvergadering plaats van Valkenswaard Lokaal. In verband met de Corona maatregelen werd deze vergadering online gehouden. Tijdens deze ledenvergadering werd Peter van Steensel unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de aanstaande verkiezingen op 16 maart.


Bundeling van krachten


Eerder werd besloten om de aanstaande verkiezingen de krachten te bundelen. Vanwege deze bundeling werden door een kieslijst commissie gesprekken gevoerd met kandidaat raadsleden en vertegenwoordigers van beide partijen om tot een voordracht te komen voor de lijstrekker en de volgorde op de kieslijst. Woensdagavond werd dit voorstel gepresenteerd aan de gezamenlijke algemene ledenvergadering.


Peter van Steensel werd gekozen als lijstrekker. De volgorde op de kieslijst kandidaat raadslid wordt:


1. Peter van Steensel


2. Jan Kerkhoff


3. Marie Therese Maas


4. Sieka van Vlerken


5. Gerrie van Asten-Velter


6. Wendy Boere


7. Frans Geldens


8. Noud Jansen


9. René Mentjox


10 Piet van Son


11. Erik Wils


12. René FriesenMeer aandacht voor senioren.


Voor de komende jaren dient er naast de aandacht voor jongeren meer aandacht voor de senioren in Valkenswaard te komen in de meest brede zin.


Verder vindt Valkenswaard Lokaal het van groot belang dat ook na de verkiezingen inwoners mee moeten kunnen beslissen. Ook over het meer ruimte creëren door verminderde regelgeving.


Verheugd


Peter van Steensel is tevens verheugd over een aantal onderwerpen die bij andere partijen in hun verkiezingsprogramma verschijnen, aangezien daar de afgelopen jaren meermaals aandacht voor gevraagd is door Valkenswaard Lokaal. Onderwerpen als benutten van kennis en vaardigheden van inwoners, meer ruimte en budget voor de wijken en een raadsbreed programma voor de komende 4 jaar zijn er daar een paar van. Dat biedt perspectief voor de coalitievorming na 16 maart aanstaande.


Valkenswaard Lokaal gaat voor samenwerking en bundelen van krachten ook na 16 maart.

Comentários


bottom of page