top of page
Borkel en Schaft - Dommelen - Valkenswaard
Raadsfractie Valkenswaard Lokaal
Peter van Steensel

Geboren en getogen in Valkenswaard. Drie kinderen en twee kleinkinderen die ook allemaal een toekomst willen, het liefst in Valkenswaard. In het verleden bestuurlijk actief bij verenigingen V.V. De Valk, Valkenswaardse Roller Club, schoolbestuur De Smelen / De Vlaswiek en voorzitter van Valkenswaardse Belangen. Een zeer brede werkervaring als manager in verschillende sectoren.

 

Na twaalf jaar als raadslid en fractievoorzitter voor Valkenswaard Lokaal in de gemeente Valkenswaard ben ik en zijn wij zeer gemotiveerd om veranderingen in het gemeentelijke bestuur in te zetten. Transparant, open en daadkrachtig besturen waarbij bij elk onderwerp alle belangen opnieuw gewogen worden voordat besluitvorming plaatsvindt. De mens centraal, met als stelregel 1 de mens 2 de stenen. De menselijke maat in besluitvorming zeer sterk te laten wegen. En inwoners ook na 16 maart betrekken bij besluitvorming.

 

Uw stem op Valkenswaard Lokaal is daarbij een belangrijke steun.

Foto's advertenties-01.jpg
Foto's advertenties-03.jpg

Marie-Therese Maas-Jacobs
 

Graag wil ik mijzelf even voorstellen.
Ik ben geboren in Eindhoven en sedert 1986 woonachtig in Valkenswaard. Gehuwd en trots op twee kinderen en twee kleinkinderen die ook allemaal een toekomst willen, het liefst in Valkenswaard.
Ben ruim 32 jaar werkzaam geweest als account manager bij ABNAMRO in Eindhoven. De afgelopen jaren verrichtte ik tal van vrijwilligerswerkzaamheden bij de Stichting Leergeld Valkenswaard/Waalre, de scholengemeenschap WereDi, de Zonnebloem Valkenswaard, het Cultuurcentrum De Hofnar, de Stichting met je hart en in de Aula Op de Sil.
Vanaf 2010 ben ik raadslid in Valkenswaard. Op dit moment sta ik aan de start van mijn vierde periode als raadslid.

Als een ‘mensenmens’  duik overal zichtbaar op in de samenleving en ben een volksvertegenwoordiger met een uitgesproken sociaal hart. Ik vind het belangrijk dat volksvertegenwoordigers weten wat er in het dorp speelt en wat kiezers belangrijk vinden. Daarom is het mijn gewoonte met zoveel mogelijk inwoners gesprekken te voeren om aan de weet te komen wat er leeft. Misschien komt het soms over alsof ik zo nodig overal bij betrokken wil zijn. Dat heb ik nog altijd liever als dat men van een raadslid zegt dat die nauwelijks zichtbaar is geweest.
De afgelopen jaren had ik als raadslid onder meer de WMO in mijn portefeuille. Gezamenlijk hebben we geprobeerd de zware lasten van chronische zieken en gehandicapten te verlichten. Ik heb mij niet alleen voor zwakkeren en ouderen ingezet maar ook voor de jeugd.

Ook de komende raadsperiode wil ik me met volle inzet richten op deze doelgroepen. Natuurlijk is er de laatste jaren al best veel bereikt  maar er is in ons dorp nog ontzettend veel te doen.
 

Gerrie van Asten - Velter
 


 

Foto's advertenties-05.jpg
Overzicht kandidaten kieslijst
Foto's advertenties-04.jpg
Foto's advertenties-06.jpg
Foto's advertenties-07.jpg
Foto's advertenties-08.jpg
Foto's advertenties-09.jpg
Foto's advertenties-10.jpg
Foto's advertenties-11.jpg
Foto's advertenties-12.jpg
Foto's advertenties-13.jpg
Foto's advertenties-14.jpg
FRans van Vonderen.png
bottom of page