• Valkenswaard Lokaal

Rob Geldens geïnstalleerd als nieuw raadslid VL

Bijgewerkt op: 3 feb. 2019


Even voorstellen: Rob Geldens


Geboren en getogen in Valkenswaard. In 1999 getrouwd en inmiddels ook twee pubers die voor ons het gezin compleet maken.

Ik ben 23 jaar werkzaam geweest in de sign branche en in de lichtreclame. Hier heb ik diverse afdelingen aangestuurd, ben ik project- en accountmanager geweest, en de laatste jaren werkzaam in de functie van productie coördinator.

Als initiatiefnemer en medeoprichter ben ik 2 jaar lang woordvoerder geweest voor Actiegroep Leefbaar Valkenswaard. Mede hierdoor ben ik in de Valkenswaardse politiek terecht gekomen. Ik ben integer, resultaatgericht en gemotiveerd.

De komende raadsperiode ga ik me dan ook voor de volle 100% inzetten voor een leefbare gemeente, een gemeente die aantrekkelijk moet zijn voor jong en oud, voor zowel inwoners als bezoekers.


Rob Geldens

78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven