• Valkenswaard Lokaal

Ridder John van Meurs

De afscheidsspeech door Burgemeester Ederveen:Geboren en getogen in Valkenswaard en een echte familieman. Je echtgenote en 2 kinderen zijn dan ook hier. Je bent 16 jaar lid geweest van de gemeenteraad.

Een stille maar steady kracht in de fractie. Je staat niet graag op de voorgrond en voert niet het hoogste woord. Maar je hebt je visie en mening paraat. Als je dan toch het woord voert, dan liever niet als eerste zodat je kunt aansluiten bij de vorige spreker en deze kunt aanvullen.

Jij wilt het beste voor Valkenswaard. Je bent altijd aanwezig bij commissie - en raads-vergaderingen. En vaak ook met veel humor. Daarmee houdt je het graag wat luchtig en na afloop van de vergaderingen ben je een graag geziene gast bij de borrel.

Wat dat betreft ben jij een personifiëring van het profiel dat bij de gemeente Valkenswaard past : bourgondisch en gezellig.

Je kent veel mensen en zij kennen jou. Je hebt een vaste aanhang in de gemeente, vooral bij de sportverenigingen en kreeg dan ook bijvoorbeeld vier jaar geleden voldoende voorkeurstemmen om in de raad gekozen te worden. Chapeau!

Je was altijd trots op je raadslidmaatschap en wij op jou. Deze periode stond je niet op de lijst en komt er een einde aan. Ik wil je enorm bedanken voor jou jarenlange inzet.

En ook deze is elders niet onopgemerkt gebleven. Namens Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander mag ik je onderscheiden als lid in de Orde van Oranje-Nassau.

149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven