• rene.mentjox

Gerrie van Asten en Sieka van Vlerken kiezen voor VLRaadsleden

Gerrie van Asten en Sieka van Vlerken uit Valkenswaard hebben besloten om zich aan te sluiten bij de fractie Valkenswaard Lokaal. Gerrie van Asten uit Valkenwaard heeft na een korte periode als zelfstandige fractie in de gemeenteraad van Valkenswaard besloten om aan te sluiten bij de fractie Valkenswaard Lokaal.

Het was haar al snel duidelijk dat het doorgaan als eenmansfractie geen echt haalbare kaart was.

“ Er komt aanzienlijk meer bij kijken dan het raadswerk zoals ik dat gewend was. De extra vergaderingen waarbij ik acte de presence wilde geven is erg veel bovenop het toch al tijdsintensieve raadswerk. Daarbij komt dat ik zelf geen voorstander ben van versnippering in de gemeenteraad” aldus Gerrie.

“ Daarbij komt dat ik al langer de standpunten van de verschillende fracties volgde in en buiten de raadszaal. Ik merkte erg veel overeenkomsten met de fractie Valkenswaard Lokaal. Daarop heb ik recent Peter van Steensel gebeld en verzocht om een gesprek. Dat gesprek heeft geresulteerd in aansluiting bij Valkenswaard Lokaal.”


Sieka van Vlerken: “ Ik wil graag de samenwerking met de huidige fractie van Valkenswaard Lokaal én met Jan Kerkhoff en Gerrie van Asten verder ontwikkelen. De transparante en open cultuur die binnen deze club heerst is een goede ontwikkeling binnen het Valkenswaardse bestuur.”

188 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven