Valkenswaard Lokaal

met elkaar, voor elkaar
                 , voor een menselijke maat 

Borkel en Schaft - Dommelen - Valkenswaard

LIJST 1.png

volg ons verder op
www.vitaallokaal.nl

Valkenswaard Lokaal

Welkom bij Valkenswaard Lokaal

Valkenswaard Lokaal is een van de politieke partijen in de gemeente Valkenswaard.

Wij zijn een partij voor en van de burgers.

'Met elkaar, voor elkaar'

Daarom willen wij de burgers van Valkenswaard zo goed mogelijk informeren. Door moties en andere belangrijke punten uit de raadsvergaderingen op de site  te plaatsen. Maar wat nog belangrijker is, we zetten echt Valkenswaards nieuws op ValkenswaardLokaal.nl. Nieuws dat over u gaat, een jubilaris of een cultuurpenning.

 

De raadsvergaderingen worden voortaan LIVE uitgezonden via een webcast. Middels de knop ‘LIVE STREAM’ kunt u rechtstreeks kijken naar de webcast van de vergadering. Of terugkijken via de opnames.

We zien elkaar in Valkenswaaard!

Nieuws

Raads- of commissievergadering live of terug zien?

Peter van Steensel

Even voorstellen

Geboren en getogen in Valkenswaard. Drie kinderen en twee kleinkinderen die ook allemaal een toekomst willen, het liefst in Valkenswaard. In het verleden bestuurlijk actief bij verenigingen VV De Valk,  Valkenswaardse Roller Club, schoolbestuur De Smelen/De Vlaswiek en voorzitter van Valkenswaardse Belangen. Een zeer brede werkervaring als manager in verschillende sectoren.

 

Na acht jaar als  raadslid en fractievoorzitter voor Valkenswaard Lokaal in de gemeente Valkenswaard ben ik en zijn wij zeer gemotiveerd om de enigszins zichtbaar ingezette veranderingen in het gemeentelijke bestuur door te zetten. Transparant, open en daadkrachtig besturen waarbij bij elk onderwerp alle belangen opnieuw gewogen worden voordat besluitvorming plaatsvindt. De mens centraal, met als stelregel 1 de mens 2 de stenen. Uw stem op Valkenswaard Lokaal is daarbij een belangrijke steun in onze rug.

Met vriendelijke groet,

Peter van Steensel

Links

Klik op het logo voor meer informatie

Valkenswaard Lokaal
Valkenswaard Lokaal
Valkenswaard Lokaal
Valkenswaard Lokaal