top of page
Borkel en Schaft - Dommelen - Valkenswaard
Raadsfractie Vitaal Lokaal
Peter van Steensel

Geboren en getogen in Valkenswaard. Drie kinderen en twee kleinkinderen die ook allemaal een toekomst willen, het liefst in Valkenswaard. In het verleden bestuurlijk actief bij verenigingen V.V. De Valk, Valkenswaardse Roller Club, schoolbestuur De Smelen / De Vlaswiek en voorzitter van Valkenswaardse Belangen. Een zeer brede werkervaring als manager in verschillende sectoren.

 

Na twaalf jaar als raadslid en fractievoorzitter voor Valkenswaard Lokaal in de gemeente Valkenswaard ben ik en zijn wij zeer gemotiveerd om veranderingen in het gemeentelijke bestuur in te zetten. Transparant, open en daadkrachtig besturen waarbij bij elk onderwerp alle belangen opnieuw gewogen worden voordat besluitvorming plaatsvindt. De mens centraal, met als stelregel 1 de mens 2 de stenen. De menselijke maat in besluitvorming zeer sterk te laten wegen. En inwoners ook na 16 maart betrekken bij besluitvorming.

 

Uw stem op Vitaal Lokaal is daarbij een belangrijke steun.

Foto's advertenties-01.jpg
Foto's advertenties-02.jpg
Jan Kerkhoff

De kennis en ervaring van Jan Kerkhoff zijn opgebouwd in diverse leidinggevende functies -zowel nationaal als internationaal - op het gebied van marketing services.

Hij richtte in 1985 het bureau Stratics Marketing & Communications op dat zich snel ontwikkelde tot één van de toonaangevende communicatiebureaus in Zuid-Nederland. 

Jan Kerkhoff is in die periode jarenlang actief geweest in diverse marketing – en communicatie verenigingen zoals de VEA (landelijke brancheorganisatie) en Club Brabant (communicatievereniging Zuid-Nederland), waarvan ruim 4 jaar als voorzitter. Eind 2000 startte Jan Stratics Direct waarmee het accent werd gelegd op resultaatgerichte direct-marketing en -communications.

Sinds 2002 is Jan Kerkhoff actief in de Zorg, o.a. de Verstandelijk Gehandicapten sector. Hij is jarenlang bestuurslid geweest van de landelijke VG vereniging VOGG – tegenwoordig KansPLus – en was enige jaren lid van de WMO adviesraad Valkenswaard. Hij was tevens sinds 2008 lid van de Cliëntvertegenwoordigers raad van de grote zorgaanbieder in Zuid-Nederland, Lunet Zorg.

 

Sinds 2005 is Jan Kerkhoff projectmatig als adviseur werkzaam in de Vastgoedmarkt met name gericht op Woon-Zorg projecten. Vanaf maart 2011 tot maart 2015 is Jan Kerkhoff, Statenlid geweest voor de Provincie Noord-Brabant. Jan was jarenlang bestuurslid van het Senioren Belang Valkenswaard en lid van de projectgroep Agenda 22. In 2017 was Jan mede-oprichter van Vitaal Valkenswaard en van 2018-2022 raadslid en fractievoorzitter van Vitaal Valkenswaard.

Overzicht kandidaten kieslijst
Foto's advertenties-01.jpg
Foto's advertenties-02.jpg
Foto's advertenties-03.jpg
Foto's advertenties-04.jpg
Foto's advertenties-05.jpg
Foto's advertenties-06.jpg
Foto's advertenties-07.jpg
Foto's advertenties-08.jpg
Foto's advertenties-09.jpg
Foto's advertenties-10.jpg
Foto's advertenties-11.jpg
Foto's advertenties-12.jpg
Foto's advertenties-13.jpg
Foto's advertenties-14.jpg
Foto's advertenties-15.jpg
bottom of page